Week |
Subject |
Related Preparation |
1) |
Introducing breath, voice, speech and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
2) |
Introducing breath, voice, speech and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
3) |
Teaching exercises related to breathing, voice and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
4) |
Practicing exercises related to breathing, voice and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
5) |
Teaching Turkish spoken language rules. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
6) |
Teaching Turkish spoken language rules. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
7) |
Teaching Turkish spoken language rules. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
8) |
Midterms |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
9) |
Teaching the differences between written language and spoken language in Turkish. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
10) |
Teaching the differences between written language and spoken language in Turkish. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
11) |
Teaching the differences between written language and spoken language in Turkish. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
12) |
Teaching the differences between written language and spoken language in Turkish. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
13) |
Practicing the Turkish pronunciation of various texts with the use of breath, voice and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
14) |
Practicing the Turkish pronunciation of various texts with the use of breath, voice and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
15) |
Practicing the Turkish pronunciation of various texts with the use of breath, voice and articulators. |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
16) |
Finals |
Sırrı Er, Sözün Büyüsü, Suna Okur-Diksiyon, Doğan Aksan-Her Yönüyle Dil, Suat Taşer- Ses Konuşma Eğitimi
Ebubekir Eraslan, Diksiyon, Akademik Kitaplar. |
|
Program Outcomes |
Level of Contribution |
1) |
To be able to use theoretical and practical knowledge in the field of Nutrition and Dietetics with sufficient knowledge in the basic health field and Nutrition and Dietetics profession. |
|
2) |
Takes at least two out-of-field courses in the training programs. |
|
3) |
Gains the ability to design experiments/field studies on discipline-specific issues, collect data, analyze, interpret and report the results. |
|
4) |
Ability to detect, define, interpret, formulate and solve problems in the field of Nutrition and Dietetics; For this purpose, it selects and applies appropriate analysis and intervention approaches. |
|
5) |
Understanding and interpreting a process, event, case, equipment or product and solving related problems with a holistic perspective and contemporary methods. |
|
6) |
Ability to develop, select and use up-to-date and functional tools required for field applications, as well as effectively use information technologies. |
|
7) |
It develops a positive attitude towards lifelong learning and turns it into behavior. |
|
8) |
To be able to communicate verbally and in writing in Turkish at national and international level on professional issues by using professional knowledge and skills. |
|
9) |
Nutrition and Dietetics can direct their learning by critically evaluating the knowledge and skills at the level of expertise they have acquired. |
|
10) |
They can use the knowledge, problem solving and/or application skills they have absorbed in the field of Nutrition and Dietetics in interdisciplinary studies. |
|
11) |
To be able to use at least one foreign language to access and evaluate the international literature in the field and use it for professional development. |
|