Hafta |
Konu |
Ön Hazırlık |
1) |
Toplu beslenme sistemlerinin tanımı ve önemi |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
2) |
Toplu beslenme sistemleri tipleri/ yeni üretim sistemleri |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
3) |
Yönetim ve organizasyon |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
4) |
Mutfak/yemekhane planlama |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
5) |
Menü yönetimi ve satın alma yöntemleri |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
6) |
Hammadde kalite kriterleri ve depolama teknikleri |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
7) |
Toplu Beslenme Hizmetlerinde iş güvenliği |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
8) |
Ara Sınav |
|
9) |
Öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
10) |
öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
11) |
öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
12) |
öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
13) |
öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
14) |
öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
15) |
öğrenci sunumları |
1- T.C. Sağlık Bakanlığı TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ (TOPLU TÜKETİM YERLERİ) İÇİN ULUSAL MENÜ PLANLAMA VE UYGULAMA REHBERİ, Ankara, 2020.
2- Prof. Dr. Yasemin Beyhan; Toplu Beslenme Sistemlerinin Yönetim ve Organizasyonu, Ankara Nobel Tıp Yayınları, ISBN 9786059215633, 2018.
3- Spears M and Gregoire. Foodservice Organizations. A managerial and systems approach (6th ed), Upper Saddle River NJ, Prentice Hall, 2007. |
16) |
Final Sınavı |
|