LANGUAGE AND SPEAKING THERAPY (ENGLISH)
Bachelor TR-NQF-HE: Level 6 QF-EHEA: First Cycle EQF-LLL: Level 6

Profile of the Programme

Dil ve Konuşma Terapisi programlarımızın örgün dili Türkçe ve İngilizce olup, öğretim süresi dört yıldır. Türkçe ve İngilizce dillerinde eğitim verilmektedir. Eğitim-öğretim sürecinde interaktif eğitim yöntemleri kullanılmakta olup entegre eğitim modeli doğrultusunda eğitim programları yürütülmektedir.
Öğrencilerimiz teorik ve uygulamalı derslerde alanında uzman öğretim elemanlarından eğitim almakta olup donanımlı laboratuarlarımızda öğrendikleri teorik bilgi ve becerileri uygulayabilmektedirler. Klinik uygulamalarımız Atlas Dil ve Konuşma Terapisi Merkezi ve üniversite hastanemiz “Medicine Hospital” da gerçekleşmektedir.
Dil ve konuşma terapistleri, dil, konuşma ses ve yutma güçlüğü yaşayan her yaştan insanla çalışarak onların sosyal, akademik ve çalışma hayatlarında bağımsızlıklarını en üst düzeye çıkarmalarını sağlar. Teorik ve klinik bilgiyi entegre etmek için çeşitli öğrenme yöntemlerini kullanan hasta odaklı donanımlı bir eğitim verilmektedir.
Dil ve Konuşma Terapisi eğitimimiz, modern sağlık, eğitim ve sosyal bakım uygulamalarını yansıtmak için sürekli olarak geliştirilmektedir.